Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення - Горюшкіна, Т.Б.; Дзядевич, С.В. (Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України, 2008)
В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів.