Науковець і громадська діячка Маргарита Знаменська - Кривець, Н. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
У жовтні 2010 року відомий український історик-славіст, художниця Маргарита Василівна Знаменська відзначає свій ювілей.