Єврейське питання у програмах і діяльності Русько-української радикальної партії наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст. - Васьків, Н. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
У суспільно-політичному житті Галичини наприкінці XIX – на початку ХХ ст. важливого значення набуло єврейське питання. На нього особливу увагу звернули лідери Русько-української радикальної партії. Через співпрацю з євреями, які за чисельністю поступалися лише українцям і полякам, вони намагалися послабити впливи польських політичних сил і сприяти розв’язанню єврейського проблеми на галицьких землях.