Закордонні представництва українських кооперативних спілок у 1920-х роках: структура, повноваження, штати, діяльність - Даниленко, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
Cтаттю присвячено вивченню особливостей діяльності закордонних представництв українських кооперативних спілок у 1920-х роках.