Стратегія міжрегіональної й транскордонної співпраці в контексті євроінтеграції України - Гарагонич, В. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
Статтю присвячено питанням застосування стратегічного підходу до розвитку транскордонної та міжрегіональної співпраці як ключового фактора зовнішньої політики в контексті здійснення євроінтеграційної стратегії України.