Допомога постраждалому від війни єврейському населенню Східної Галичини (1914–1917) - Білоус, Л. (Проблеми вивчення історії Української революції 1917-1921 років, 2011)
У статті розглянуто діяльність організацій, що займалися наданням допомоги постраждалому від війни єврейському населенню на території Східної Галичини у 1914–1917 рр., зокрема, Єврейського комітету допомоги (Львів), Єврейського комітету допомоги жертвам війни (ЕКОПО), Південно-Західного комітету Всеросійського Земського Союзу тощо.