Польсько-український союз 1920 р.: військово-господарча співпраця на території Правобережної України (кінець квітня — середина червня) - Михайлова, О. (Проблеми вивчення історії Української революції 1917-1921 років, 2011)
Розглядається військово-господарча співпраця між Польщею та УНР під кутом зору практичної конкретизації умов військової конвенції Варшавського договору, в якій були прописані умови спільного наступу та перебування союзників на території Правобережної України у кінці квітня-середині червня 1920 року.