Дворянин, попович та селянський син (штрихи до біографій загиблих під Крутами у січні 1918 року) - Скальський, В. (Проблеми вивчення історії Української революції 1917-1921 років, 2011)
Публікуються документи, що містять біографічну інформацію про вояків Студентського куреня, полонених та розстріляних більшовиками біля залізничної станції Крути у січні 1918 року.