Вплив NBIC-конвергенції технологій на еволюцію антропосоціогенезу: виклики сучасності - Дєнєжніков, С. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2012)
У статті розглядається проблема впливу комплексу NBIC-конвергенції технологій на розвиток антропосоціогенезу. Особлива увага приділяється питанню міждисциплінарної конвергенції провідних галузей сучасних технологій, їх синергетичного взаємозв’язку та впливу на людину у всій тотальності її буття.