Перспективи протестантської журналістики України - Балаклицький, М. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2012)
У статті досліджується досвід персональної і групової етики протестантських журналістів, що спирається на релігійні переконання та є підґрунтям професійної й громадської діяльності.