Свято як екзистенційна основа буття людини - Бойко, О. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2012)
У статті розглядається соціально-культурний феномен свята. Визначаються концептуально-методологічні засади цього явища в його культурологічному контексті. Акцентується увага на тому, що свято є екзистенційною основою буття людини.