Далекосхідні астронавти давнини: раціоналістичний аспект міфів - Мозговий, І. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2012)
У статті аналізуються давні релігійні й міфічні тексти народів Далекого Сходу, на основі яких автор намагається з’ясувати реальне підґрунтя переказів про астронавтів цих країн у далекому минулому