Психологічні особливості творчості І. Рєпіна - Побожій, С. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2012)
У статті презентується погляд на сучасне мистецтво як поле для інновацій митців. Автор критично описує головні риси сучасного мистецтва, досліджує передумови його виникнення, аналізує його головні прийоми та знаходить місце “нового” в мистецтві.