Дух міста в добу глобалізації - Філіппова, Т. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2012)
У статті пропонується авторський варіант осмислення проблем формування та структурування міст з позиції філософської антропології. Зроблено спробу експлікації проблемного поля сучасного міста в контексті дослідження релігійної складової.