Галицькі адвокати наприкінці ХІХ – на початку ХХ столітття: національна ідентифікація і професійна діяльність - Мисак, Н. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2012)
У статті проаналізовано взаємозв’язок між фаховою діяльністю і національність галицьких адвокатів наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст. Акцентовано увагу на характеристиці різноманітних форм співпраці між правозахисниками різних національностей, насамперед українців і поляків, у Галичині.