Науково-освітня діяльність Мирона Кордуби у Варшаві (1928–1940) - Піх, О. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2012)
У статті проаналізовано варшавський період діяльності відомого українського вченого М. Кордуби. Висвітлено його працю у Варшавському університеті та участь у роботі двосторонніх українсько-польських проектів Komisjі ds. Badań Problemów Polsko-Ukraińskich Українського наукового інституту у Варшаві та часописі “Biuletyn Polsko-Ukraiński”. Охарактеризовано основні напрями наукових досліджень історика у даний період.