Український фармацевт і меценат: Володимир Кіндрачук (1882–1969) - Багрій, Р. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2012)
В історико-мемуарній публікації професора Йоркського університету (Торонто, Канада) Романи Багрій йдеться про фахову та громадську діяльність її діда Володимира Кіндрачука, мецената та організатора спорудження меморіалу Армії УНР у Ланцуті (нині Республіка Польща).