“Історія Любліна” як приклад нового підходу до написання монографії міста - Гуль, О. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2012)
Рецензія на книгу: Szczygieł R., Gmiterek H., Dymmel P. Lublin. Dzieje miasta. – Lublin: Towarzystwo miłośników Lublina, 2008. – T. 1: Od VI do końca XVIII wieku. – 208 s..