Слово про колегу - Скороход, А.; Королюк, В.; Пересюк, М.; Парасюк, І.; Мішура, Ю.; Козаченко, Ю.; Пономаренко, О. (Україна. Наука і культура, 2008)
16 квітня 2007 року минуло 75 років від дня народження видатного математика і педагога, члена-кореспондента НАН України, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора фізико-математичних наук, професора Михайла Йосиповича Ядренка.