Горіти — не згораючи - Коваленко, О. (Україна. Наука і культура, 2008)
На цих 4-х сторінках так багато сказано про недавнє, та вже назавжди минуле… Історія цілої епохи. Стаття надрукована в книзі «В.П.Комісаренко. Життєвий і творчий шлях», виданій до 100-річчя від дня народження вченого Інститутом його імені. Прикро, що мізерним накладом, 300 примірників. Хіба не мали б такі книги стояти на полицях усіх наших бібліотек, принаймні шкільних та студентських?