Світло пам'яті - Севрук, Г. (Україна. Наука і культура, 2008)
Давно колись, ще до Чорнобиля, ми всією редакцією, з дітьми і знайомими ходили в музей Григорія Світлицького на виставку Галини Севрук. Виявляється, то була її перша персональна виставка. І ще — виявляється — виставка відбувалася тут невипадково. Бо саме в цьому будиночку на Дігтярній вулиці, 30, мала Галинка вчилася малювати. А навчав її господар дому Григорій Петрович Світлицький.