Місто Прилуки та його жителі за планом 1730-х років - Ленченко В. (Український археографічний щорічник, 2010)
Аналізується рукописний план давнього міста України Прилук, складений у 1730-х рр. за гетьманування Данила Апостола, коли в складі Російської імперії на правах автономії існувала Українська козацька держава Гетьманщина. У плані наведені списки жителів Прилук (серед них – прилуцький полковник Гнат Ґалаґан), відомості про їхнє соціальне становище, посади, військові звання, землі, двори, будівлі.