До родоводу Куліша - Ситий, І.; Федорук, О. (Український археографічний щорічник, 2010)
У статті зведено друковану інформацію про родовід П. Куліша по батьківській і материній лініях. На основі архівних джерел – метричної книги воронезької Трьохсвятительської церкви – подаються нові відомості про його найближчих родичів.