До київського документального репозитарію: реєстр вибирання київського подимного 1571 року - Люта, Т. (Український археографічний щорічник, 2010)
Публікація київського подимного 1571 р. і коментар до нього є першим повним виданням цього важливого джерела до історії Києва часу входження Київської землі (воєводства) до складу новоствореної держави – Речі Посполитої. Текст документа дає змогу вивчати економічні, демографічні, соціо-топографічні та багато інших аспектів життя міста на кордоні Західного і Східного світів. Цифрова інформація, що подає джерело, дозволяє визначити місце і роль Києва у складній системі українських міст того часу.