Листування Федора Вовка та Євгена Чикаленка - Старков, В. (Український археографічний щорічник, 2010)
У листуванні висвітлюються взаємин двох видатних діячів української культури Федора Вовка та Євгена Чикаленка в умовах тогочасної української дійсності. Багато уваги приділено подіям у родині Чикаленків, оскільки Федір Вовк був університетським керівником сина Євгена Чикаленка – Лева.