Створення Української установи довіри в Німецькій імперії: політика урядових кіл Німеччини та українська політична еміграція (1938–1945) - Бурім, Д. (Український археографічний щорічник, 2010)
У публікації розглядається роль урядових кіл Німеччини у створенні Української установи довіри в Німецькій імперії та позиція української еміграції.