Листування Олега Ольжича та документи про нього в Архіві ОУН у Києві - Черченко, Ю. (Український археографічний щорічник, 2010)
У статті подається огляд листування Олега Кандиби (О. Ольжича) та інших документів, в яких є інформація про нього, з Архіву ОУН у Києві. Публікується також лист одного з чільних діячів ОУН Якова Шумелди до керівника Організації державного відродження України (США) Зенона Городиського про обставини загибелі Олега КандибиОльжича в німецькому концтаборі.