Генеральне слідство про маєтності Полтавського полку 1729–1730 - Пришляк, В. (Український археографічний щорічник, 2010)
Рецензія на книгу: Генеральне слідство про маєтності Полтавського полку 1729–1730 / Упоряд. І. Бутич. – Полтава: Вид-во “Полтава”, 2007. – 176 с.