Дрогобицький краєзнавчий збірник - Стариков, Г. (Український археографічний щорічник, 2010)
Рецензія на збірник: Дрогобицький краєзнавчий збірник / Ред. кол. Л. Тимошенко (голов. ред.), Л. Винар, Л. Войнович, Я. Ісаєвич та ін. – Дрогобич: Коло, 2009. – Вип. ХІІІ. – 412 с.