Назавжди разом – під одним дахом - Вальо, М. (Український археографічний щорічник, 2010)
Рецензія на книгу: Олена Степанiв – Роман Дашкевич: Спогади, нариси / Упор. Г. Сварник, А. Фелонюк. – Львiв, 2009. – 638, XLVIII c., iл.