Доповідь Голови Державного комітету архівів України О. П. Гінзбург на розширеній колегії 26 лютого 2009 року “Про підсумки роботи архівних установ України за 2008 рік та завдання на 2009 рік” (Архіви України, 2009)
There is sumed up the state archival institutions activity in 2008 and analyzed the basic tendencies of branch development in the report.