Фотодобірка “До річниці перепоховання Т. Г. Шевченка” (Архіви України, 2009)
Утравні цього року в Україні відзначали 148-у річницю перепоховання праху великого Кобзаря на Чернечій горі поблизу м. К К анева. До цієї події публікується добірка фотодокументів з фондів Центрального державного кінофотофоноархіву України ім. Г Г . С С . Пшеничного. Репрезентовані світлини дозволяють читачеві побачити, як з плином часу змінилося місце поховання поета.