Пам’яті Кондратьєва Миколи Федоровича (Архіви України, 2009)
Державний комітет архівів України, працівники центральних державних архівних установ висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким з приводу тяжкої втрати – смерті колишнього директора Центрального державного науково-технічного архіву України КОНД РАТ АТ ЬЄВА Миколи Федоровича.