Пам’яті Кущ Світлани Григорівни (Архіви України, 2009)
Державний комітет архівів України, працівники центральних державних архівних установ висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким з приводу тяжкої втрати – смерті колишньої співробітниці Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України КУЩ Світлани Григорівни (20.01.1952 – 05.08.2009).