Періодичні та продовжувані видання історичної тематики, що видаються в Україні та зарубіжні видання українознавчої тематики з 1991 р.: (матеріали до бібліографії) - Романовський, Р.В. (Архіви України, 2010)
Бібліографічний опис видань здійснено згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 “Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання”. Опис включає такі елементи: назва видання; відомості, що відносяться до назви; відомості про відповідальність (видавці); місце видання; рік початку видання.