Пам’яті видатного архівіста, історика Анатолія Вікторовича Кентія (Архіви України, 2010)
23 лютого 2010 р. відійшла за горизонт земного життя чудова, чесна, талановита людина – видатний вчений-архівіст, історик, Заслужений працівник культури України, кавалер ордена “За заслуги” ІІІ ступеня, провідний науковий співробітник Центрального державного архіву громадських об’єднань України Анатолій Вікторович Кентій.