Пам’яті відомого російського історика-архівіста, талановитого педагога Євгенія Васильовича Старостіна (Архіви України, 2011)
23 березня світова архівна спільноста зазнала непоправної втрати: на 76-му році життя відійшов у вічність видатний російський вчений, історик-архівіст, доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри історії та організації архівної справи Історико-архівного інституту Російського державного гуманітарного університету Євгеній Васильович Старостін.