Діяльність органів ДПУ УСРР в сфері економіки в 1927–1928 рр.: за матеріалами відомчої статистики - Лясковська, С. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2008)
Based on the unknown documents, the activity of executive unit of DPU against the economic crimes was analysed.