Німецькі військові розвідувальні відділи «1с»: завдання та діяльність на території України у 1941–1944 рр. - Чаплінська, Л. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2008)
The author investigated the structure and activity of intelligence units «1c» of «Abver» on occupied territory of Ukraine (1941–1944).