Алексєєва Ірина Миколаївна (до 75-річчя з дня народження) (Медична гідрологія та реабілітація, 2009)
25 червня 2009 р. виповнилося 75 років з дня народження та 50 років наукової діяльності доктора біологічних наук, завідувача відділу імунології і цитотоксичних сироваток Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України Ірини Миколаївни Алексєєвої.