Поліваріантність вегетотонічних ефектів біоактивної води Нафтуся та їх гемодинамічннй супровід - Вісьтак, Г.І. (Медична гідрологія та реабілітація, 2009)
В условиях питьевой монотерапии биоактивной водой Нафтуся выявлено три типа ее вегетотонических эффектов и охарактеризовано их гемодинамическое сопровождение.