Антон Богданович Левицький: до 60-річчя з дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2010)
Поважний ювілей у ці весняні квітневі дні прийшов і до головного лікаря-директора санаторію «Рубін» Антона Богдановича Левицького - йому виповнилося 60 літ! Це один із керівників філії ЗАТ «Трускавецькурорт», у якого найбільший досвід і стаж управлінця.