Исследование антиоксидантных свойств бальзамов Солясол и Промуцет - Трубникова, Ю.Н.; Кандалинцева, Н.В. (Медична гідрологія та реабілітація, 2010)
Вивчено вплив бальзамів Солясол і Промуцет на окислювання метилолеата в різних модельних умовах. Показано, що названі бальзами виявляють виражену антиок-сидантну активність, еквівалентну активності 42-51 і 188-256 мг% кверцетину, відповідно.