Моніторинг активності автохтонної мікрофлори води Нафтуся Трускавецького родовища та її взаємозв'язків з органічними чинниками цієї води та інтенсивністю опадів - Івасівка, С.В.; Ковбаснюк, М.М.; Бубняк, А.Б.; Сов'як, Д.Г. (Медична гідрологія та реабілітація, 2010)
Установлены корреляционные взаимосвязи между активностью автохтонной микрофлоры. содержанием органических веществ и интенсивностью осадков для воды Нафтуся Трускавецкого месторождения.