Науково-методична діяльність Державної наукової сільськогосподарської бібліотеки Української академії аграрних наук: історія, здобутки, перспективи - Вергунов, В. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2007)
У статті висвітлено діяльність ДНСГБ УААН – науково-дослідного та методично-координаційного центру сільськогосподарської галузі.