Політичні репресії на Тернопільщині 1939–1941 рр. (за документами Галузевого державного архіву Служби безпеки України та Державного архіву Тернопільської області) (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2009)
Упорядники: О. Бажан, П. Гуцал, Л. Кіт.