Ювілей Юрія Олександровича Тихомирова - Шемшученко, Ю.С.; Кресін, О.В. (Держава і право, 2011)
У статті подається біографія видатного російського вченого-юриста Ю.О. Тихомирова, описуються основні напрями його досліджень, аналізується його внесок у розвиток порівняльного правознавства у пострадянських країнах. Подано матеріали до бібліографії його праць з проблематики загальної частини порівняльного правознавства.