Ревізія законодавства як необхідна умова його удосконалення - Риндюк, В.І. (Держава і право, 2011)
На прикладі аналізу положень ст. 53 Конституції України щодо права кожного на освіту, розкривається цілий ряд типових проблем, що виникають на практиці при реалізації положень чинного законодавства, та, виходячи з цього, визначаються основні напрями ревізії законодавства України, тобто перегляду з метою його удосконалення.