О механизмах действия нового физиотерапевтического комплекса при лечении рецидивов острого бронхита у детей - Нечипуренко, О.Н. (Медична гідрологія та реабілітація, 2011)
Новий комплекс фізіотерапії чинить значущий позитивний ефект у дітей з рецидивами гострого бронхіту, впливаючи на багаторівневу ієрархію патологічних ланок процесу, а також на фізіологічні засоби захисту організму.