Михайло Сергійович Яременко: до 80-річчя від дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2011)
Виповнилось 80 років з дня народження видатного українського вченого в галузях водно-сольового обміну та бальнеології, засновника і багаторічного керівника відділу по вивченню механізмів фізіологічної дії мінеральних вод Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, фундатора трускавецької наукової школи бальнеології, лауреата Премії ім. О.О. Богомольця НАН України та Премії ім. Т. Торосєвича ЗАТ "Трускавецькурорт", доктора біологічних наук, професора Михайла Сергійовича ЯРЕМЕНКА.